Folk frågar: Vart fan är ni? Vi svarar:Nu kan du köpa Blondinkisse-afficher!

Blondinkissie gästbloggar (igen):

HIIII! Nu tror jag att jag kommer göra er skitglada, för vet ni vad? EN NY VIDEOBLOGG kommer komma upp typ ikväll eller imorn. Jag vet, jag äääägeeeeer (och alla ni retards som missat mina videoinlägg, tryck i högerspalten och njut).

Föresten (hur stavas föresten??)! Jag kom som vanligt på en skitbra idé. Medtanke på att jag har så många fans och att jag är känd så finns det nu afficher av mig att köpa. JAG VET, ASBRA ELLERHUR?! Så ni kan ha dom ovanför sängen och typ önska att ni var jag.Visst vill ni ha?
Jag vill!
(jag funderar på att trycka upp kondomer med bilden också, hihi)

Stor favorit i repris - Stinas Dagbok Del 1. Sugen på Del 2?

Vi här på Claes vs Malou tycker allt det börjar bli dags med Del 2 av "Stinas Dagbok". Ni som har missat 9-åringen som växer upp i en familj med föräldrar som jobbar med vuxenfilmer, här får ni en chans till. Det här är Del 1!
(btw, det är en radioproduktion)


Fixa stilen - "The world most wanted"

Modebloggarn Malou, som alltid har koll på det senaste is back on track. Ni vet, det är ju jag som har koll på dom nya trenderna och vet hur du ska bli hetast just nu.
Helt plötsligt bara slog det mig: VEM VILL INTE SE UT SOM MANNEN SOM HELA VÄRLDEN JAGAR? Damn, det här ger dig kändisfaktorn A och du kommer bli uppmärksammad som aldrig förr. Go nuts, go Bin Ladin!Dagens vill ha!

Zaaap alla läsare? Modebloggarn Malou här igen. Alla vi modemedvetna vet ju att en hund är ju den bästa accesoaren. Men varför köra på någon ras som alla andra redan har? Testa den här och jag lovar dig att folk kommer stanna upp!


Nån vill Tydligen veta vad vi tänker (skitlång text. Dyslektiker varnas!)Vi har blivit intervjuade av http://ffancy.blogg.se/intervju/n, U go girl !Hur kom ni på att ni skulle starta en blogg med lite ironi?


Hmm, lite är nog fel ord. Vi ser oss snarare som kungen och drottningen av just detta. Våra sjuka hjärnor slogs ihop och detta var resultatet.
Ironi=sorgefri, Sarkasm=orgasm. (Gud, Budda och David Hasselhof samlades i vårt kök en söndag. Budda hade tagit med sig lite fulsprit och vips var tanken på en fucked up blogg född!)

Hur känner ni två varandra & vem är det som bloggar mest utav er?


Vi gick båda en två-årig radiojurnalist utbildning i Båstad ihop, några av kurserna var champangesprutning och allmän stekning.
Arbetsfördelningen skiljer från tidpunkt till tidpunkt, båda tänker sen skriker Malou "hiiiiii" och sen redigerar och skapar Claes magi, typ.

Följer ni några andras bloggar?


Självklart gör vi det. Carl Bildt har en mycket spännande blogg och våran startsida är och kommer alltid att vara http://regeringen.se mer humor än så får man inte för pengarna. Nä skämt åsido Claes följer inte så många bloggar, men när Malou som inte gör annat än att sitta vid datorn och läsa andras bloggar visade Claes hur mycket ehhh, för att vara snäll "mindre viktigt material för människans fortsatta utveckling" det finns, tänkte vi genast ”Shiiiiiiiiit det här måste vi göra nått på”.

Jag tror att många får ett gott skratt av att titta på eran blogg,
men hur kommer alla ideér upp egentligen?


3 öl brukar räcka (var).

Vad gör ni när ni inte bloggar?

Jobbar hårt, för tillfället på sydsvenskan i Malmö. Sen när vi har ledigt sitter vi antingen på en bar och snackar skit ihop. Eller så är malou ute och shoppar och drömmer om en mops (som Claes Svurit att hans två labradorer ska äta upp) och Claes kollar på film nummer 1 miljon nånting.

Är det ni som har gjort alla bilder (The Ring-modet exempelvis) eller
har ni hittat allt via internet?


Malou är fan duktig på fotoredigeringsprogram, så ja, det flesta bilder är gjorda av oss.

Vad har ni för tips till folk som vill starta en blogg?


Skit i vad folk tycker, ha kul med det, våga vara annorlunda!

De som ni skämtar om (bla. kissies.se), skämtar ni endast eller har ni
verkligen någonting emot dem?


Ahh, äntligen den här frågan! Vi har inte och har aldrig haft något emot någon annan bloggare. Vi tycker väl precis som en hel del andra att det är intressant vad vissa bloggar om och hur stort fenomenet blogg är överhuvudtaget. Sen får man inte glömma bort vad vissa verkat missa att Blondinkissie är en sorts fusion av MÅNGA bloggare därute.
Vi önskar alla bloggare lycka och välgång. Det vi gör är på SKOJ en gång till på SKOJ.
99% av alla våra läsare verkar fatta det, de andra har större problem än oss, t.e.x förhandla med mamma och pappa om veckopeng.

Har ni någon gång blivit stämda eller polisanmälda för saker som ni skämtat om?

haha, inte än men det kanske kommer hända! Däremot jobbade Claes förr på en radiostation i Östergötland som har/hade som mål att bli den första i Sverige att bli polisanmälda, hmmm kanske skolningen kommer därifrån.
Nä, enda chansen att vi skulle bli det är ifall Malou fick prata på sitt ehhh rätt öppna och speciella sätt inne på en polisstation, förutsatt att svordomar och könsord var olagliga. Men det är de ju inte, puuuhh!

Hur har ni fått er snygga design på bloggen?


Genom dom sjukligt underdimensionerade händerna som Malou har.

När började ni blogga?

Nån gång i mars.

Har ni bloggat om andra saker än om kändisskämt förut?


Malou har en privat blogg sedan ett par år som ligger länkad på sidan. Claes hade en privat blogg där han tidigare skrev sanningar om saker och ting. Men efter ett par rundor på internmailen på jobbet insåg har att det kanske inte var bästa uppfinningen sedan hjulet

Har ni någon förebild när det gäller er blogg?


JA Claes VS Malou om 10 år ;)

Vad tror ni det finns för möjligheter för min nya blogg med intervjuer?

Vi tror det finns mycket bra möjligheter. det är alltid kul att läsa intervjuer. Som radiojournalister kan vi ju säga att vi själva har en hel del erfarenheter av just intervjuer. Frågeställningarna och researchen är alltid det viktigaste. Ett tips är att läsa vår föreläsare under utbildningen Björn hägers bok "intervjuteknik". Otroligt bra och finns att köpa på nätet. men å andra sidan verkar ju du kunna ställa rätt bra frågor redan!

Vad har ni för tips för mig till min blogg som handlar mer om mig: http://ffancy.blogg.se?

Skriv vad du tänker och skit i vad folk tycker. Men försök att inte medvetet skriva någonting ont eller sårande om någon.

Vad tycker ni om kissies hatbloggar (hatakissies.blogg.se /ffancy.blogg.se/kissies)?

öhhh vilka är det? Ahh hatare. Claesvsmalou hänvisar härmed alla dissare på vår blogg till deras bloggar, det passar liksom bättre där.

Vilken kändis skulle ni vilja träffa?


Claes skulle vilja träffa Gerorge W Bush och slå han på kuken och Malou vill ha efterfest med Lil Kim och Lil John.

& vilken bloggerska är mest intressantast?

Vi har inte hittat den bloggen än.

Har ni träffat någon av kändisarna ni har skämtat om?


Vi träffar inte kändisar, det får oss att verka mindre viktiga, men jo.

Vad skulle hända om ni två började bråka & startade hatbloggar om varann?


Vi skulle mötas i en mörk gränd och låta våra hundar göra upp, sen skulle vi bygga barkbåtar tillsammans vid en bäck och röka morötter tills vi blev vänner igen.

Vad kan man göra för att få mer besökare?


Hmmm sa någon marknadsföring?

Har ni något mer ni vill få ut av det här, annars tackar jag jättemycket för mig
&intervjun kanske var skitdålig, men eftersom det är min första så tycker jag
att det är intressanta frågor!


Det enda som var skit var möjligtvis några av svaren. tack så hjärtligt för att du av någon anledning ville veta vad våra sjuka hjärnor tänker och lycka till med din nya blogg! Nu regnar det utanför så det är dags för oss att duscha, puss!

Right back @ ya - Kommentartoppen repris

Alla ni bloggare därute måste nog känna igen er om att man får ta en del skit. Dvs, elaka kommentarer mm på ens blogg. Men claesvsmalou ger alltid tillbaka, det var då vi uppfann "kommentartoppen" - då vi listade dom taskigaste (och konstigaste) kommentarerna. Snart är det dags för en ny, men såhär har det låtit:


Fixa stilen goes lite religon!Alltså, tänk bara på hur poppis han var för dom där 100 år sedan?
Om du fixar dig som Jesus kan jag garantera dig uppmärksamhet!
(ha gärna en vinare i näven också, han var ju en sucker för alkohol)

Nya kategorier förfan!

WAKE UP!

Jag tänkte bara tipsa om att det nu finns två nya kategorier i högerspalten:
TRYCK PÅ DOM!
Du kan bland annat hitta under "Modebloggarn Malou" hur du fixar stilen som Josef Fritzl!
 Antar att det inte finns en jävel därute som vill missa det?

Blondinkissie och Claesvsmalou på facebook!

Ni har väl inte missat att bli vän med Blondinkissie på facebook?
Sök på Blondin Kissie så hittar du henne!Och Claes VS Malou har världens skönaste facebookgrupp också, glöm inte den heller!Det roligaste när det gäller facebook kan nog vara att Claes döpte om sig och heter nu bokstavligen Claes claesvsmalou.blogg.se i efternamn! Det är vad vi kallar att gå in för det!

VI SES PÅ FACEBOOK!

Favorit i repris: Claes VS Malous ringsignaler!

Claes är på Way out west (den jäveln) så jag Malou sitter här själv i min ensamhet. Tänkte bjuda på en favorit i repris där jag och clabbe försökte kicka some ass i "ringsignalernas djungel".

Det här var vår variant av Jamba:Lätt att man vill ha någon av dessa signaler?
Eller hur?


Blondinkissie säger vad hon tycker om PÄLS!

Blondinkissie gästbloggar:

HII, saknat mig? JAG HAR!
skitsamma, jag har en rätt tråkigt nyhet... jag typ lider av schizofreni så ibland säger en del i min hjärna typ "HEJ" och den andra "DÅ". jag kom på mig själv när jag köpte päls häromdagen och sen typ hatade mig själv (men efter 5 sekunder älska jag mig själv igen, hihihi). somsagt, jag vet inte typ vart jag står riktigt.

därför kom jag på en sjuuuuktbra idé. det är säkert skitmånga därute som inte heller vet riktigt hur man ska typ tycka om vissa saker. så jag gjorde tröjor så alla ni kan köpa mina åsikter! WOHOO!

(sätt in pengar på claesvsmalou. en tröja för 1 kr, fraktavgift på 549 kr)

Fixa stilen - THE RING!Modebloggarn Malou här igen som alltid har koll på det senaste.
Check this out, en obehaglig look är tydligen det som ska vara inne i höst. Gör dig riktigt scary ala the ring girl och grabbarna kommer gå lös på dig. Detta är 100 % raggningsgaranti!


SLUTA TVEKA, BÖRJA AGERA!


Have you been Cocked?

Kära vänner läskedrycker är bättre här i söder!!
Claes VS Malou var ute och vandrade i den underliga men trevliga staden Malmö en dag och hittade en ett nytt fynd!
Självklart ställde man sig själv frågan, have u been cocked?
Det har vi nu iaf, och vi hoppas att du också är det snart !

Puss på er.

KOLLA BARA CHUCK NORRIS!
Det här kan ju bara inte gå fel?


Våra lyxcribs!

Ni har väl inte glömt bort våra cribs? MTV var ju och besökte oss för inte så längesen...That's what we call HOT!

Blondinkissie dissar/gillar

Blondinkissie gästbloggar:

Alltså hiiiiiiii. Jag kom typ på att jag faktiskt aldrig skrivit, jag har lixom bara videobloggat (dock äger dom, shiit, kolla lixom i högerspalten). Sen är jag ju askänd så jag har lixom inte prioriterat det, att hämta trosor på stureplan och bli full känns vikigare... Men nu tänkte jag göra min dissar/gillar lista för jag tycker det är asviktigt att berätta vad JAG tycker, dont ya think? hiiihi.

JUST DET. Ni kanske undrar vart alla mina videobloggar tagit vägen. Alltså rätt pinsam historia men jag videobloggade i duchen och pappa hade inte köpt en vattensäker kamera (så jäääävla dåligt pappa). Så den bara lixom gick sönder. Man bara nääääj. Men pappa köpte en ny till mig idag som jag kan typ bada med, SÅ NU SKA JAG SNART VIDEOBLOGGA IGEN.1. FULA MÄNNISKOR,
alltså jag bara hallå varför ens leva lixom? feta, panka och fettiga männsikor borde typ stanna inne.
2. ALLA ANDRA BLOGGARE: som jag säger, hallå farfar kolla på mig jag är askänd och äger typ. Folk skriker på stan och så, så alla andra, lägg ner va!
3. HÄMTA TROSOR PÅ STAN: alltså snacka träningsverk jag har nu! jag borde typ ringa migrationsverket och fixa en thailändare som kan hämta dom åt mig.1. HAHA TYP MIG LIXOM:
puss på mig.
2. BOTOX: shiiit, alla som inte ska ha det i läpparna 2009 borde typ dö.
3. PÄLS: lätt att man ska döda djur för päls, orka vara så känslig. asmysigt att bära och tänka på hur blodigt det varit innan. hiiihiii.

okeeeeeej, nu ska jag typ pippa men snart ses vi en videoblogg igen.
PUUUSS!

RSS 2.0